design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Avontuur voor kids, rust voor ouders

 

Om ouders te stimuleren om met hun kinderen vaker actief avontuur te gaan beleven, is Stayokay een campagne gestart waarbij het avontuurlijkste gezin van Nederland wordt gezocht.

 

Filmwedstijd

Om ouders en kinderen te stimuleren is Stayokay een zoektocht gestart naar het avontuurlijkste gezin van Nederland. Op de actiesite www.stayokayen.nl kunnen gezinnen hun gefilmde avontuur delen en laten zien dat er in Nederland voor kinderen volop avontuur valt te beleven. Voor deelname aan de wedstrijd kunnen gezinnen een filmpje maken van een onverwachte, spannende of leuke gebeurtenis.

 

Het onderzoek

Het onafhankelijk online onderzoek is eind mei door Ruigrok Ι NetPanel uitgevoerd. Aan het onderzoek hebben 508 ouders met kinderen tot en met 16 jaar deelgenomen. Stayokay heeft met het onderzoek achterhaald wat ouders en kinderen avontuurlijk vinden. Daarbij kunnen ouders niet echt een onderscheid maken tussen actief avontuur in de buitenlucht en passief, voorgeprogrammeerd avontuur zoals attractieparken, TV en computerspelletjes dat bieden.

 

Rust of actie

Passief avontuurOver Stayokay www.stayokay.com.

 

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010