design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Alpha & Omega Wolvendag

Ouwehands Dierenpark Rhenen organiseert in samenwerking met A-Film Distribution op vrijdag 25 februari een speciale Alpha & Omega Wolvendag! Bettina Holwerda, nu te horen als wolvin Kate in de animatiefilm Alpha & Omega 3D, komt hier speciaal naar het Ouwehands Dierenpark. Bettina zal samen met avonturier Jungle Jack een voederpresentatie bij de wolven verzorgen.

Bettina: 'Ik ben mijn hele leven al een groot dierenvriend en wolven vind ik prachtig! Dat huilen naar de maan vind ik zo mooi, eng, maar ook magisch.
Dat ik na het inspreken van deze leuke film nu ook nog de wolven mag voeren op deze dag, vind ik heel bijzonder!'
 
Korting entreekaartje

Kinderen die zich op vrijdag 25 februari verkleden als wolf krijgen 50% korting op een entreekaartje.
Daarnaast zijn er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud waaronder een wolven speurtocht door het park en kinderen kunnen zich laten schminken als wolf.
 
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Het dierenpark bestaat al sinds 1932 en staat in de top vijf van alle dierentuinen in Nederland. Een unieke collectie dieren in combinatie met veel speelmogelijkheden voor kinderen zorgen er voor dat de gasten een unieke beleving ervaren. Het park beschikt over vier mannelijke Zweedse wolven die wonen in Het Berenbos.
 
De film

Alpha & Omega 3D gaat over de twee jonge wolven Kate en Humphrey. Ze worden gevangen genomen door parkwachters en ver van hun vertrouwde omgeving vandaan gehaald. Kate en Humphrey ontsnappen, maar staan er plots helemaal alleen voor en moeten overleven in de koude wildernis. Met de Nederlandse stemmen van Jim Bakkum en Bettina Holwerda.
 
Alpha & Omega 3D draait in 102 bioscopen in heel Nederland
Zie ook de website: www.alpha-omega3d.nl

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010