design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Accommodaties

Hobbitwoning open

 
De buitenkant is bekleed met bosgrond. De ronde groene deur met sprookjesachtig beslag ontsluit een knusse, compacte woning met ronde vormen. De organische stijl doet denken aan de wortels van bomen, overal is het thema van de natuur doorgevoerd. Ook ontbreekt het u aan niets; een douche, toilet, keuken, stapelbed voor de kinderen en een heerlijk tweepersoonsbed waarin kan worden weggedroomd. Er is een gezellig woonhoek gerealiseerd met bijzonder houten stoelen. Het huisje is uitgerust met vloerverwarming.
 

Betrokkenheid bij de natuur


 
Naast de Hobbitwoning zijn er verschillende andere bijzondere elementen op de camping. Een rondwandeling leidde langs de Uitkijktoren, liefdesboom, natuur-memoriespel, natuurschilderij en het insectenhotel. De prachtige en grillige vormen van de natuur komen ook weer terug in de bankjes, hekwerk en speeltoestellen zoals de spechten-bomen.
 
Alles straalt de betrokkenheid bij de natuur uit. Camping Geversduin werkt al enkele jaren met een visie die naast respect voor de natuur ook het bijzondere ervan onder de aandacht bij zijn bezoekers brengt. Tijdens de expeditie met de boswachter of het korren wordt er gewezen op de wondere wereld om u heen. Hiernaast is de bedrijfsvoering ook zo groen mogelijk ingesteld en dat wordt al jaren achtereen beloond met een gouden Green Key. Een internationaal keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. De laatste paar jaar wordt er alleen nog maar met milieuverantwoord schoonmaakmiddel gewerkt. De camping is als eerste camping aangesloten bij de coalitie biodiversiteit.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Accommodaties
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010