design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Accommodaties

Campervakantie is ultiem freewheelen op vier wielen


Verschillende modellen campers


 
Camper + cruise

Voor liefhebbers van cruises introduceert Travelhome een nieuw concept in Canada en Amerika: een combinatie van een camper- en cruisereis. Men verkent eerst per camper de natuurschoon van bijvoorbeeld de staten British Columbia en Alberta en vervolgens stapt men in Vancouver aan boord voor een cruise langs de kust van Canada richting Alaska. De duur van de camper- en cruisereis kan door klant zelf bepaald worden. Een andere camper&cruise combinatie is vliegen naar Phoenix, per camper mooie nationale parken bekijken en dan vliegen naar Miami om een week lang te cruisen langs eilanden in het Caribisch gebied.
 
Camper bezichtigen


 
Top 2 camperbestemmingen


 
Informatiebijeenkomsten


 
Travelhome

Voor meer informatie over het campervakantie-aanbod kijk op www.travelhome.nl. Touroperator Travelhome specialiseert zich reeds 25 jaar in campervakanties en is onderdeel van de ANWB. Ze is aangesloten bij de brancheorganisaties ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), het Calamiteitenfonds en de IATA.


De 2011/2012 Travelhome Reisbrochure kan aangevraagd worden via e-mail: info@travelhome.nl of via de website www.travelhome.nl. De reisorganisatie staat ook op de aankomende Vakantiebeurs in Utrecht van 12 tot en met 16 januari 2011.
 

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Accommodaties
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010